Toimitus- ja tilausehdot

Tuotteen hinta

Tuotteen hinta on palvelussa tilaushetkellä oleva hinta sisältäen arvonlisäveron 24% tai 14%. Tilauksen summa muodostuu tilaukseen valituista tuotteista ja toimituskuluista.  Toimituskulu määräytyy valitun toimitustavan mukaan. Toimituksen hinta on tällähetkellä kaikille kiinteä 4,90€/tilaus. Pidätämme oikeuden peruuttaa kauppa, mikäli tuotteen hinnassa on selkeä virhe (esim. hinnaton tuote) tai jos tuotetta ei ole enää saatavilla.

Palautusoikeus

Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Tuote täytyy olla vahingoittumattomana alkuperäispakkauksessa, katso kohta Palautukset.

Tilaajan ikä

Jos olet alle 18-vuotias, pyydäthän huoltajasi suostumuksen ennen tilaamista. Varaamme oikeuden olla myymättä tuotteitamme alle 18-vuotiaille.

Palautukset

Tuotteen voi palauttaa 14 vuorokauden sisällä sen vastaanottamisesta.  Tarkemmat palautusohjeet saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostilla nokkopower@gmail.com tai puhelimitse numeroon 0407708136 (ark. 8-16). Palautusoikeus koskee sekä yksityis- että yritysasiakkaita.

Tuote tulee pakata palautusta varten. Hyvitys palautuksesta tehdään 7 vuorokauden kuluessa siitä, kun palautus on vastaanototettu. Tuote täytyy olla palautushetkellä alkuperäisessä kunnossa. Jos palautettavaa tuotetta on käsitelty huolimattomasti ja tuote on tästä syystä vaurioitunut, peritään enimmillään 100% arvonalennusta tuotteen hinnasta sekä palautuskulut.

Saat tarvittaessa asiakaspalvelusta lisäohjeita ja -tietoa palautuksesta.

Virheellinen tuote

Mikäli käy niin ikävästi, että toimitettu tuote on väärä, tuote on vaurioitunut toimituksessa tai siinä on puutteita, pyytäisimme ystävällisesti ottamaan viipymättä yhteyttä joko sähköpostilla osoitteeseen nokkopower@gmail.com tai soittamalla numeroon 0407708136. Teemme parhaamme, että asiasi hoidetaan kuntoon mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Virheellisellä tuotteella on vaihto- ja palautusoikeus.